"Razboiul reginelor"

"Razboiul reginelor"

20 oct. 2018 11:06:56

Razboiul reginelor

Se spune ca religia a distrus imperii si microbismul a adus ura intre cartiere sau orase ... dar acum 20 de ani cand am preluat stafeta in apicultura nu credeam ca sustinerea rasei preferate de albine va duce la atata dispret intre cei care ar fi trebuit sa fie uniti de aceasta indeletnicire.

Multi imi sunteti prieteni, insa comportamentul vostru fata de colegul cu alta orientare este josnic... indiferent care ar fi acea orientare. Si cand spun alta orientare nu ma refer la orientare sexuala ci la orientare pe rasa iubitelor noastre albine.

Cateodata ma gandesc cum ar fi sa incepem sa ne certam pentru culoarea parului pe care preferam sa il aiba femeile de langa noi. Va inchipuiti ce ar iesi ?!

“ - Blondele sunt cele mai tari...

  - Ba nu ca brunetele.

  - Habar nu aveti nici unul ... Roscatele sunt cele mai bune “

Daca aici s-a ajuns, daca acestea sunt subiectele voastre de discutie, daca pe voi va macina “care e mai tare`n clanta” ... ma scuzati ca va spun, insa va meritati soarta.

Iar pentru ceilalti, care ati ramas neindoctrinati ... haideti sa dam dovada de unitate, haideti sa aratam ce avem in comun ... haideti sa-i ajutam pe ceilalti sa vada ce inseamna apicultura.

Eu sunt Radu Pandrea... si iubesc albina.

Distribuie:
Postat in Produse Apicole De:
Viitorsanatos Viitorsanatos
Posteaza comentariul tau

Trebuie sa fii logat. Pentru a putea adauga un comentariu

click aici pentru a te loga