Targul apicol Cluj-Napoca 2017 (a 7-a editie)

Targul apicol Cluj-Napoca 2017 (a 7-a editie)

23 ian. 2017 12:56:02

Targ cu produse, utilaje si echipamente apicole 

Cluj-Napoca in incinta Hypermarketului Cora 

Date: 4 - 5 Martie 2017 intre orele: 8.00 - 17.00

Salut.

Sunt Radu Pandrea, coorganizatorul targului apicol de la Cluj. Dupa cum te-am obijnuit in ultimii ani, in primul weekend al lunii martie 2017, cu ajutorul domnului Prof. Dr. Liviu Alexandru Marghitas (Universitetea de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara din Cluj Napoca), al lui Alina Varadi (Casa Bio) si al doamnei Ciobanu Maria (Asociatia Mesterilor Populari din Cluj), organizam a 7-a editie a evenimentului "Targul pentru un Viitor Sanatos".

Si in acest an evenimentul va avea loc in parcarea Hipermarketului CORA din Cluj Napoca, care s-a oferit sa ne sustina, oferindu-ne un spatiu generos si primitor.

Astfel, in perioada 4-5 martie 2017, esti invitat la cel mai dulce eveniment al anului, unde ai ocazia sa faci cunostinta cu apicultorii din zona Transilvaniei, sa degusti diverse sorturi de miere si polen dar si alte bunatati ale stupului si nu numai. Totodata vei putea intra in lumea apiculturii, vizitand expozitia de utilaje si echipamente necesare in stupine. Este o oportunitate unica in an de a stabili legaturi directe cu producatorii de miere, polen, propolis, apilarnil, laptisor de matca si ceara, in acest fel avand garantia ca produsele care le consumi sunt 100 % naturale.

Te astept cu drag

Radu Pandrea :)

P.S. Daca esti expozant si doresti sa participi la aceasta expozitie, te rog completeaza Adeziunea-contract pe care o poti descarca de mai jos, listeaz-o, completeaz-o si trimite-o impreuna cu contractul semnat la adresa de email info@viitorsanatos.ro . Nu uita sa te uiti si peste Planul de situatie, sa iti alegi un stand si sa il confirmi telefonic la 0765.25.25.85.

Plan de situatie

Plan de situatie

Plan de incadrare in zona

Plan de incadrare in zona

Apasa butonul de mai jos pentru a salva fisierul - Adeziune Contract

Distribuie:
Postat in Targuri Apicole De:
Viitor Sanatos
Posteaza comentariul tau

Trebuie sa fii logat. Pentru a putea adauga un comentariu

click aici pentru a te loga