Livrare

Livrarea comenzilor:

Urmarirea comenzii tale

Dupa ce ai inregistrat comanda, poti urmari statusul acesteia din contul tau de client, in sectiunea “Comenzile mele”.

Daca ai nevoie si de alte informatii decat cele afisate in contul tau poti sa suni la numarul de tel: 0748303049 in intervalul orar 9-14 

Modificare sau anulare comanda

Daca te-ai razgandit si nu mai vrei un produs din comanda, vrei alt produs decat cel comandat sau nu mai vrei niciunul dintre produsele comandate, ne poti anunta cat mai repede la unul dintre numerele: 0748303049 sau 0745303049. Colegii nostri vor face tot posibilul sa iti modifice sau anuleze comanda. De asemenea, posibilitatea anularii unei comenzi este disponibila si din contul tau de client, sectiunea „Comenzile mele”.

Pregatirea si Expedierea coletelor

BeeXpert asigura clientilor sai calitatea serviciilor prestate prin:

    - Perfectionarea continua a personalului

    - Grija ambalarii produselor solicitate

    - Incheierea de contracte cu firme de curierat sau transportatori, care sa asigure integritatea coletelor pe timpul transportului oriunde in Romania la preturi accesibile si negociate direct

    - Comenzile lansate pana la ora 9.00 dimineata vor pleca in ziua respectiva, in functie de dispobilitatea marfurilor

    - Inainte de livrare veti fi anuntat cu privire la costul transportului

Modalitati de livrare:

Livrare prin curier

Atunci cand lansezi comanda pe site, ai obtiunea sa-ti alegi singur curierul prin care vrei sa fie trimis coletul.

Costul si conditiile de livrare pentru produsele vandute sunt afisate pe siteul viitorsanatos.ro

Preluarea coletelor:

   Atentie! Atunci cand preluati coletul de la curier, verificati sa nu prezinte urme de deteriorare. In cazul in care coletul prezinta urme de deteriorare, curierul este OBLIGAT sa intocmeasca un proces verbal, pentru eventuale despagubiri.

 Eventuale reclamatii:

- Reclamatiile se dau la numarul de telefon 0765252585 sau pe email info@viitorsanatos.ro si se rezolva in cel mai scurt timp posibil.

- In cazul reclamatiilor cu privire la eventualitatea coletelor deteriorate, acestea vor fi date pe mail, insotite de poze.

NOTA: In absenta procesului verbal de constatare a daunelor sau in lipsa semnaturii reprezentantului firmei de curierat, reclamatiile ulterioare nu pot fi luate in evidenta datorita lipsei de dovezi care sa incrimineze modalitatile necorespunzatoare de transport, vina pentru eventualele degradari apartinand in totalitate destinatarului coletului.