Mai Multe Vizualizări
Temperatura optima de uscare a polenului trebuie sa fie intre 35 º - 40 º C. Este important ca polenul sa nu fie supraincalzit, deoarece isi pierde proprietatile la temperaturi de peste 40 ° C.
Modalitatea de lucru:
Grosimea stratului de polen din tavi nu trebuie sa depaseasca 1cm.
Este recomandat ca in timpul uscarii, polenul sa se amestece de mai multe ori in special in prima faza a uscarii.
Procesul de uscare a polenului dureaza intre 1-3 zile, in functie de umiditate.
Continutul de apa al polenului sa nu depaseasca 6%.
Polenul dupa uscare trebuie depozitat intr-un container etans intr-un loc uscat, racoros.
Dimensiunile uscatorului sunt: lungime 33 cm, latime 46 cm, inaltime 22 cm.
Capacitate tava 1 kg
Echipament | Uscator polen |
---|---|
Material | Plastic |
Alimentare (V) | 220 |