Mai Multe Vizualizari

Seminte facelia

25 RON
COD: 02AASF002VS
25,00 RON

In Stoc

sau
Mai multe detalii

Cei ce doresc formarea unei baze melifere proprii, situata in imediata apropiere a stupinei, trebuie sa cultive facelia, atat pe terenurile propietate personala ,cat si pe cele aflate in propietatea tertilor.

Planta, pe langa valoarea melifera, poate fi folosita si ca furaj. Valoarea melifera a faceliei este mare, fapt ce determina albinele sa o viziteze intens in tot cursul zilei.

Cantitatea de nectar secretata de o floare si implicit productia de miere la hectar variaza foarte mult sub influenta factorilor pedologici, a evolutiei timpului in perioada de vegetatie,a epocii de semanat si a agrotehnicii aplicate. In conditii favorabile cantitatea de nectar secretata de o floare variaza intre 1 si 4,5 mg cu o concentratie in zahar a nectarului de 28% (Cirnu 1973), dand productii de miere la hectar de 600-1000 kg.

In conditii de cultura mai putin favorabile cantitatea de miere la hectar poata sa fie intre 300 si 600 kg seminte-facelia".

Facelia este o planta de cultura, foarte valoroasa care asigura productii mari de miere si a carei cultivare reprezinta un mare beneficiu atat pentru albine cat si pentru apicultori.

Cantitate: 1kg.

Specificatii Tehnice
Informaţii adiţionale
0 Recenzie(i)
 

Ce se cumpara acum